Romantiliste südamete õhtu

Christel Karits 12. märts 2004, 00:00

Vanal kapten Shothoveril, kes kuulu järgi olevat oma hinge Sansibaris kuradile maha müünud, on kaks veetlevat ja võimukat tütart. Nende eestvedamisel klaaritakse sel õhtupoolikul mitmeid suhteid ? vesteldakse, armastatakse, musitseeritakse, targutatakse, võrgutatakse, pettutakse, paljastatakse ennast ja teisi? Saatuslik äike läheneb ? kuni kruusaaugus plahvatab kapteni dünamiidivaru ja mõnedki äri- ja armuvahekorrad jooksevad raginal karile.

Lavastaja Roman Baskin, osades Carmen Mikiver, Epp Eespäev, Kaie Mihkelson, Kleer Maibaum, Roman Baskin, Veikko Täär, Raivo E. Tamm, Volli Käro, Rudolf Allabert või Tõnu Aav ja Peeter Jakobi.

Ammende villa pakub võimalust selle põneva seltskonnaga ühineda, et osa saada ainulaadsest teatriõhtust, mille ootamatule lõpule järgneb pidulik õhtusöök ning tants hiliste öötundideni. Peoväsimusest saab puhata samas hubastes tubades ja lisaks nautida hommikusööki vahuveini, küünlasära ja elava flöödimuusikaga, kui valida pakett, mis sisaldab majutust Ammende villas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing