Tsiklihuvilised koonduvad Tartusse

Tõnu Tramm 12. märts 2004, 00:00

Motoexotika on uus mess Tartu Näituste messikalendris, mille mõte sai korraldajate sõnul alguse sellest, et üha suuremaks kasvavale sügisesele Motoshow?le ei mahu tsiklimehed enam ära ning nende jaoks oli vaja päris oma messi. Kui auto on tarbeese, siis mootorratas on elustiil, nendivad korraldajad.

Motoexotikal on väljas mootorrattad, mopeedid, rollerid, motovarustus ja -rõivad, ATVd, kaatrid, paadid, auto- ja motoklubid ja muud, mis käib tsiklimeeste elustiili juurde. Näitusel on kohal firmad üle Eesti ja esindatud on kõik Tartu motokaupmehed.

Väljas on nii uued kui ka pruugitud tsiklid, muuhulgas esitleb firma Ural Bikes OÜ Eestis esmakordselt mootorratast Ural Wolf Custom ja külghaagist Ural Ranger. Näituse after-party on täna õhtul restoranis Püssirohukelder koos Gunnar Grapsiga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:16
Otsi:

Ava täpsem otsing