Hea suhtleja ohtlikkus töökonkursil

Kaire Varrak 15. märts 2004, 00:00

Halvem lugu hea suhtlemisoskusega on kandidaadil, kelle suhtlemisoskus ja väljendusvõime lubab neil varjata oma kesist tööoskust. Kui see, miks nimetavad inimesed oma esimese võimaliku oskuse ja omadusena head suhtlemisoskust on veel arusaadav, siis see, kuidas mõista selle suhtlemisoskuse tegelikku sisu, võib olla vägagi ebamäärane.

Abiks tulevad siin tihtipeale kõige praktilisemad võimalikud ülesanded: paluda kandidaadil võrrelda ennast oma kolleegidega, millistes aspektides on tema enese hinnangul tema suhtlemisoskus kolleegide omast parem, milliseid töövõite on tema hea suhtlemisoskus talle kaasa toonud ja mil moel.

Kõige kindlam on korraldada eksperiment: grupiintervjuu näitab ära, kelle suhtlemisoskus on tegelikult niisugusel tasemel, mida me vajame ning kes on konfliktne või liialt domineeriv, kes liialt vaikne ja tagasihoidlik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing