Elion sai esimese telekommunikatsioonifirmana ISO sertifikaadi

15. märts 2004, 10:34

Elion sai esimese telekommunikatsiooniteenuste pakkujana Eestis ISO kvaliteedijuhtimise sertifikaadi, teatas ettevõte.

ISO 9001:2000 tõendab seda, et ettevõte parandab pidevalt oma teenuste ja teeninduse kvaliteeti.

Elioni Ettevõtted ASi juhatuse esimehe Valdur Laidi sõnul tõendab sertifikaat seda, et teenuste ning teeninduse kvaliteet on Elionis tõsiselt luubi all ning ettevõte soovib olla parim teenusepakkuja Eestis.

Elioni juhtimissüsteemi kooskõlastamine kvaliteedisertifikaadi nõuetega võttis aega umbes kuus kuud. Nüüd vastavad ISO 9001:2000 sertifikaadi nõuetele kõik Elion Ettevõtted ASi tegevused ning Elioni esinduste need tegevused, mis hõlmavad Elioni toodete ja teenuste müüki ning teenindust.

Elioni juhtimissüsteemi tunnistas ISO 9001:2000 standardile vastavaks rahvusvaheline sertifitseerimisorganisatsioon Bureau Veritas Quality International.

Kokku omab ISO 9001:2000 sertifikaati Eestis ligikaudu 400 firmat, ühelgi telekommunikatsiooniteenuste pakkujal seda Eesti seni ei olnud.

ISO (International Organization for Standardization) on ülemaailmne föderatsioon, kuhu kuuluvad ligikaudu 150 riigi rahvuslikud standardiseerimisorganisatsioonid. ISO on maailma suurim rahvusvaheliste normide väljatöötaja. ISO peakorter asub Genfis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing