15. märts 2004 kell 14:56

William Grant & Sons valis uueks maaletoojaks Altia

Tuntud viskitootja William Grant Sons International Ltd valis uueks maaletoojaks Altia Eesti ASi, teatas ettevõte.

Altia Eesti Asil oli ette näidata hea müügi- ja marketingitöö selliste brändidega nagu Saaremaa Vodka, Koskenkorva Vodka, Finlandia Vodka ja Jack Daniels Tennessee Whiskey. Samuti hindasid konkursikorraldajad tugevaks Altia Eesti logistilisi ja infotehnoloogilisi lahendusi. Altia Eesti AS ootab koostööst William Grant SonsŽiga usalduse ja tuntuse tõusu Eesti alkoholiturul ning uusi võimalusi oma turundusstrateegiate arendamiseks.

Altia Eesti ASi volitused William Grant SonsŽi maaletoojana algavad 17. maist 2004. William Grant Sons toodab viskisid Grants, Glenfiddich, The Balvenie ja Clan MacGregor.

Hetkel kuum