EPL: Tallinna Sadama juhatuse esimees selgumas

17. märts 2004, 08:09

Tallinna Sadama nõukogu loodab juba selle nädala lõpuks kokku leppida, kellest saab sadama tulevane juhatuse esimees.

?Jah, aegruumis võib see nii olla, kuid otsust ei avalikustata enne, kui paigas on kogu juhatus,? ütles majandusminister Meelis Atonen Eesti Päevalehele.

Tallinna Sadama nõukogu esimees Eero Tohver loodab, et juba märtsi lõpuks on otsustatud, kes kuuluvad Tallinna Sadama uude juhatusse. ?Asjad lähevad suhteliselt hästi,? kommenteeris konkurssi Tohver. ?On positiivseid üllatusi, on inimesi, keda poleks oodanud, et nad konkureerivad.?

Eri allikad kinnitavad, et üheks väljavalituks võib osutuda Mart Tooming, kuid räägitakse ka avalikkuse eest veel varjus olevatest kandidaatidest, nagu Raivo Vare, Kuldar Leis, Andrus Kuusmann ja Eerik Laidvee. Andrus Kuusmann kinnitas, et ta tõepoolest kandideerib ning loodab, et üsna varsti ta ka läbirääkimistele kutsutakse. Raivo Vare ütles aga lihtsalt, et ?mul ei ole uudiseid?.

Juhatuse liikmeks võib saada Kuldar Leis, endine Ösel Foodsi juhatuse esimees, kelle taustajõuks peetakse samas firmas olnud Olari Taali. Eile oli Leis Kanaaridel ja vastas telefonis, et tema ei kandideeri, ehkki mitme eksperdi hinnangul on ta üks kindlamaid kandidaate.

Ka Raivo Vare positsioone hinnatakse kõrgelt, kuid ühe allika sõnul on ta ?liiga tugev, kes on välja öelnud seisukoha, et kui ta valitakse juhatuse esimeheks, siis soovib ta ise oma meeskonna komplekteerida?. Selline positsioon aga ei meeldi väga tänasele nõukogule.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing