EPL: Tarbijamängu võit toob 365 kasti õlut

17. märts 2004, 08:08

A. Le Coq Tartu Õlletehas alustas esmaspäeval uue tarbijamänguga, mille peavõiduna valmistab ettevõte ühele õnnelikule 365 kasti võitjanimelist õlut.

A. Le Coqi kampaania käigus loositakse osalejate vahel 15. märtsist kuni 23. maini iga päev välja Snaige külmkapp koos seal sees oleva 40 A. Le Coq Premiumi õllega. Kokku leiab uue omaniku 70 külmkappi, kirjutab Eesti Päevaleht.

Tarbijamäng kulmineerub maikuu viimasel päeval, mil õlletootja kõigi kampaanias osalenute vahel loosib välja võitja, kellele A. Le Coq aasta jooksul 365 kasti nimelist õlut pruulib.

?Selline idee pärineb meie turundusmeeskonnast. Selle kasuks rääkis asjaolu, et see eristus kõikidest teistest senistest väljaloosimistest,? ütles A. Le Coqi turundusjuht Katrin Värnik.

A. Le Coq Tartu Õlletehase juhatuse esimees Tarmo Noop lisas, et kampaania peavõidu saajale antakse omanimelise õlle etiketi kujundamisel suhteliselt vabad käed. ?Peavõitja ise ütleb, millisena ta soovib oma õlle etiketti näha ? kas sinna tuleb tema nimi, näopilt või midagi muud. Etiketi disain toimub võitjaga koostöös,? selgitas Noop.

Paralleelselt A. Le Coqi kampaaniaga käib ka Saku Õlletehase Rock-õlle tarbijamäng Kõva Kümme Aastat, mis on õllemargi 10. sünnipäeva tähistav mäng.

Kampaania raames loositakse iga päev välja 10 tünni Rocki sünnipäeva eripruuli. Kõik sms-i saatjad osalevad auhinna loosimisel, milleks on viis valikut rockilikul viisil meelt lahutada: 100 000 krooni eest autot tuunida, võita motikas, 100 000 krooni eest bändivarustust või muud helitehnikat osta, VIP-reis Argentinasse ning ekstreemimeestele retk Mount Everestile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing