Rakvere Viljasalve töötaja: ärge helistage, me ei kommenteeri viljalugu

17. märts 2004, 09:31

'Mingeid kommentaare me ei anna, ärge siia enam helistage', teatati ASist Rakvere Viljasalv palvele kommenteerida riigi julgeolekuvaru vilja kadumist.

Rakvere Viljasalve juht Vladimir Semjonov teatas põllumajandusministeeriumile, et on süüdi suure osa riigi toiduteravilja julgeolekuvarusse kuulunud teravilja kadumisest. Rakvere Viljasalv on üks ettevõtetest, kus riigile kuuluv AS Eesti Viljasalv hoiustab riigi julgeolekuvarusse kuuluvat teravilja.

Seoses vilja kadumise ilmsikstulekuga on lahkumisavalduse esitanud ka Eesti Viljasalve kauaaegne tegevjuht Ago Soots. Täna hommikul oli nii Ago Soots kui ka Eesti Viljasalve nõukogu juht Andres Varik põllumajandusministri Tiit Tammsaare jutul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing