Tallinna Kaubamaja loob laienemisega 120 uut töökohta

Liis Kängsepp 18. märts 2004, 14:29

Seoses peatse laienemisega Viru Keskusesse loob Tallinna Kaubamaja kokku 120 uut töökohta - sel nädalal asus Kaubamajja tööle ligi 100 uut teenindajat.

Kokku kandideeris teenindaja ametikohtadele ligi 1100 inimest, teatas Tallinna Kaubamaja.

'Suur huvi meie konkursi vastu näitab, et tööjõuturu seis Tallinnas on päris hea,' ütles Tallinna Kaubamaja personalidirektor Janika Kuusik. 'Samuti võib pärast kolm kuud väldanud põhjalikku värbamisprotsessi öelda, et erinevalt levinud kli?eedest on Eesti inimesed valmis ja huvitatud teenindajaks olemisest. Palju särasilmseid ja positiivse ellusuhtumisega kandidaate olime
sunnitud tiheda konkursi tõttu jätma reservi,' selgitas Kuusik.

Seoses laienemisega aprilli keskel valmivasse Viru Keskusesse suureneb Tallinna Kaubamaja müügipind 4500 ruutmeetri ehk ligi poole võrra. Kaubamaja Viru Keskuse osast kujuneb välja nn 'naiste maja', praegusest A-korpusest 'meeste maja' ja B-korpusest 'kodukaupade maja'. Laienemise ja uuenemisega seoses suureneb ka Tallinna Kaubamaja poolt pakutavate moemärkide sortiment. Tuntumad moemärgid on näiteks S.Oliver, GAZ, Calvin Klein, French Connection, Gerry Weber, Tom Tailor ja Marc Aurel.

Kokku investeerib Tallinna Kaubamaja Viru Keskusesse laienemisse ja praeguse maja uuendamisse pea 100 mln krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing