Victoria tulek koormas Tallinki broneerimisliinid

Liis Kängsepp 18. märts 2004, 09:46

Uue kruiisilaeva reisijakohtade müügi alustamine ummistas möödunud nädalal Tallinki broneerimiskeskuse, täiendavalt võeti juurde 15 uut telefonioperaatorit.

Tallinki turundusjuhi Tiina Manderi sõnul vabandab Tallink klientide ees, kel võis tekkida raskusi laevakohtade broneerimisel. 'Victoria müük on alanud hoogsalt ja uue laeva tulek on kaasa toonud väga suure huvi. Kuigi turismihooaeg algab mai algusest, on inimeste huvi ka esimeste reiside väga suur,' ütles Mander.

Mander ei soovinud täpseid Victoria müüginäitajaid veel avalikustada, kuna need muutuvad pidevalt. 'Nädalalõppudel räägime me juba neljakohalistest numbritest,' sõnas ta.

Uus kruiisilaev Victoria I alustab Tallinn-Stockholmi liinil reisijate teenindamist esmaspäevast. 150 miljonit eurot maksnud 739 kajutiga alus võtab peale 2500 reisijat ja 550 sõiduautot. Victoria I on Tallinki kruiisilaeva Romantika sõsarlaev, mille ehitas Soome laevatehas Aker Finnyards. Tallink omandas Victoria I möödunud nädalal, laeval heisati Eesti lipp. Victoria I liinile toomise kaudu loob Tallink Grupp üle 400 uue töökoha.

Tallink esitleb uut kruiisilaeva Victoria I homme Tallinna Sadamas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing