Saku Suurhallis toimub Motorexi ajal soodsa piletihinnaga AutoPidu 2004

Tõnu Tramm 19. märts 2004, 00:00

Tuleval nädalal Tallinnas uksed avava autonäituse Motorex 2004 ajal, 25. märtsil otsustas AS Veho Eesti korraldada Saku Suurhallis autopeo, kuhu on oodatud kõik auto- ja peohuvilised inimesed. Vaid 25 krooni eest saavad külastajad näha uusimaid Honda ja Citroeni mudeleid ning kuulata Eesti tippesinejaid, nagu Tanel Padar, Blacky, Jam, Ivo Linna, Anu ja Kadri Tali Estonian Brassjne.

Ürituse üks korraldajaid, Honda Europe?i Baltimaade müügidirektor Tõnu Vahtel tunnistas, et seekord otsustati Motorexil mitte osaleda ja kokkuhoitud raha eest korraldada rahvale suur pidu, millest saaksid osa võtta kõik, kes seda vähegi soovivad. Saku Suurhallis on väljas kogu Citroeni ja Honda mudelivalik, nagu Citroen C2, C3, aasta auto Honda Jazz, Honda Accord, uuenenud Civic jpt. Kõige värskem mudel on Vahteli sõnul põhjalikult uuenenud mahtuniversaal Honda Stream, mida Eesti laiem avalikkus ei ole veel näinud. Ühtegi Genfi autonäituse esmaesitlust välja pakkuda ei ole, sest ka Genfis ei olnud Hondal peale ühe uue kontseptsioonauto ühtegi teist maaailmaesitlust.

Saku Suurhall avab uksed neljapäeval kell 15 erinevate mängudega, ametlik osa algab kell 17.30. Üritusele ootavad korraldajad inimesi koos perekonnaga, sest ka lastele on eraldi mängunurk, kus nende eest hoolt kantakse. Peo ametlik osa lõppeb õhtul kella 23 paiku.

Vahteli sõnul ei julge nad kindlaid veksleid välja käia, kuid nad teevad kõik selleks, et autopeost kujuneks aastast aastasse toimub traditsiooniline kevadüritus kõikidele autosõpradele. ?Kõik ettevalmistused selleks on igatahes tehtud,? lausus Vahtel.

Saku Suurhalli on automüüjad silmas pidanud ka võimaliku ühise alternatiivse autonäituse toimumiskohana. Pole välistatud, et mõne aasta pärast laieneb Honda ja Citroeni algatus kõiki automüüjaid koondavaks ettevõtmiseks. Motorexi korraldajad on selle võimalikkuses aga kahtleval seisukohal ja usuvad jätkuvalt oma kaubamärgi elujõulisusesse.

Ka ?kodade maaletooja ARX Eesti paneb enne Motorexi rõhku oma uutele klientidele, kutsudes eeloleval nädalavahetusel Peterburi tee 50a asuvasse ?koda salongi tutvuma uute ?kodadega.

Kõik ?koda ostjad saavad sel nädalavahetusel kaasa kasti T?ehhi õlut ja Credo jäätist, lisaks veel Tehnikamaailma aastatellimuse ja ohtralt lisavarustust. Näiteks maksab kliimaseadme ja palju muuga varustatud ?koda Fabia koos kasti õlle ja jäätisega sel nädalavahetusel 159 900 krooni.

 • Siimu Loogma, ASi Eesti Näitused arengudirektor:
  Saku Suurhall oma piiratud pinnaga ei ole kindlasti mingi alternatiivne võimalus Motorexi-sarnase autonäituse korraldamiseks.

Rõhutaksin siinkohal, et kui ajakirjanduses on juba varem läbi lipsanud spekulatsioon, et Motorex kolib Saku Suurhalli, siis ei ole see mitte kuidagi võimalik ? ei organisatsiooniliselt (Eesti Näituste AS ei kavatse Motorexi sinna üle viia), juriidiliselt (Motorexi kaubamärk kuulub Eesti Näituste ASile ning keegi ei saa seda meelevaldselt kasutama hakata) ega ka tehniliselt (ekspositsioonipinna piiratus).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  25. November 2011, 14:17
  Otsi:

  Ava täpsem otsing