USA aktsiaturg jäi vaatamata pärastlõunasele tõusule miinusesse

19. märts 2004, 09:37

USA aktsiaturg jäi eile vaatamata pärastlõunasele tõusule miinusesse, kuid suure osa päevaalguse miinusest sai siiski ületatud.

Aktsiaturg tõusis hommikusest kaotusest, kuna al-Qaeda teine mees võivat olla ümberpiiratud Pakistani vägede poolt.

Pakistani president Pervez Musharraf ütles, et kõrge väärtusega al-Qaeda sihtmärk olevat ümberpiiratud Pakistani-Afganistani piirialal, teatas CNN. Võimalik, et tegu on bin Ladeni tippabiga, Ayman al-Zawahiriga, keda kaitseb umbes 200 võitlejat. Pakistan plaanivat nende pihta õhulöökide andmist. Pakistani armee kindral Shaukat Sultan nimetas uudiseid spekulatiivseteks.

Eile langes Dow Jonesi tööstuskeskmine 0,04 protsenti, 10 295,78 punktile. Laiem S P 500 indeks langes 0,13 protsenti, 1122,32 punktile. Tehnoloogiaaktsiate rikas Nasdaq langes 0,72 protsenti, 1962,44 punktile.

Nasdaqil enimkaubeldud aktsia Microsofti aktsia langes 0,96 protsenti, 24,89 dollarile. Euroopa Liit ja Microsoft ei jõudnud omavahel kokkuleppele monopolidevastastel teemadel peetud kõnelustes, mistõttu Euroopa Liit võib kehtestada mitmesaja miljoni euro suuruse trahvi Microsoftile.

USAs tulnud märgid analüütikute ootustest kõrgemast inflatsioonist tõstsid eile New Yorgis kulla hinda 1,03 protsendi võrra, 411,20 dollarile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing