Mart Laar sai riigikogult volitused

ÄP 23. märts 2004, 00:00

Kolmikliidu peaministrikandidaat Mart Laar sai eile riigikogult volitused moodustada valitsus, millelt ärimehed loodavad ettevõtluskeskkonna soodustamist. Ühe valitsuse esimese tööna nimetas Laar negatiivse lisaeelarve koostamist, kuigi tema hinnangul on veel ka väike võimalus, et seda ei lähe vaja.

?See on väga väike võimalus ja arvatavasti ei jää meil siiski midagi muud üle,? tunnistas Laar.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar nentis, et pärast presidendi otsust anda valitsuse moodustamise õigus Laarile ei saa enam rääkida Euroopa demokraatlike tavade järgimisest Eestist. ?President tekitas pretsedendi, jättes valimisvõidu saavutanud erakonna ilma peaministrikohast,? ütles Savisaar. Savisaar kordas juba väidetut, et uus valitsus ei saa sadat kriitikavaba päeva. ?Eesti on majanduskriisis ja rahvas ootab probleemide kiiret lahendamist,? põhjendas Savisaar.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing