Inno Tähismaa • 23. märts 2004 kell 8:19

Veebruaris suurenes tööstustoodang 2%

Eesti tööstusettevõtted tootsid veebruaris 2% rohkem toodangut kui jaanuaris, teatas statistikaamet.

Veebruaris suurenes sesoonselt korrigeeritud andmetel toodang eelmise kuuga võrreldes töötlevas tööstuses 2% ja vähenes mäetööstuses 6%. Energeetikas toodang eelmise kuuga võrreldes oluliselt ei muutunud.

Tööpäevade arvuga korrigeeritud andmetel suurenes veebruaris toodang 2003. aasta veebruariga võrreldes tööstuses kokku 8%, sealhulgas töötlevas tööstuses 10%. Kõige rohkem mõjutas töötleva tööstuse toodangu kasvu toodangu suurenemine toiduainete, puittoodete ja keemiatoodete tootmises.

2004. aasta veebruaris võrreldes eelmise aasta veebruariga suurenes elektrienergia tootmine 1% ja soojuse tootmine 2%.

Hetkel kuum