Kaks pististvõtnud tolliametniku saavad ametist lahti

24. märts 2004, 14:49

Maksu- ja Tolliameti alustas distsiplinaarmenetluse kahe pistise võtmises
kahtlustava tolliametniku suhtes ning peatas nendega täna teenistussuhte.

Distsiplinaarjuurdlus alustati seoses 23. märtsil Lõuna politseiprefektuuri
majanduskuritegude talituse ja kaitsepolitsei poolt läbiviidud operatsiooniga, mille käigus toimunud kuriteo matkimise käigus võtsid Jõgeva tollipunkti vaneminspektor ja inspektor pistist, teatas maksu- ja tolliamet.

Maksu- ja tolliamet tegutseb nii ise kui koostöös teiste ametkondadega pidevalt seadustega vastuollu läinud ametnike väljaselgitamisega ja vastutusele võtmisega. Pistisevõtmine on raskeimat liiki ametialane kuritegu, mis viib alla ameti maine ning tekitab usaldamatust üldsuse silmis. Sellise teo toime pannud ametnikel ei ole maksuhalduri organisatsioonis kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing