26. märts 2004 kell 13:38

Välisõhu erisaasteloata jäätmeid põletanud firma sai karistada

Keskkonnainspektsioon kontrollis Aruküla katlamaja tegevust, selgus, et katlas põletati PVC-kattega kiirköitjaid, kilesid ja muid olmejäätmeid

Aruküla elanikud kurtsid Keskkonnainspektsioonile ebameeldiva lõhna ja tahma leviku üle. Inspektorid kontrollisid Arukülas OÜ Raveni valduses oleva katlamaja tegevust ning selgus, et katlas põletati PVC-kattega kiirköitjaid, kilesid ja muid olmejäätmeid.

Ettevõte tohib vastavalt talle väljastatud välisõhu erisaasteloale põletada vaid hakkepuidule sarnase koostisega jäätmeid nagu puitu, kartongi ja tetrapakendit. PVC kattega kiirköitjate ja kilede põletamine toimus ilma erisaasteloata.

Keskkonnainspektor määras OÜ Ravenile rikkumise eest 14 000 krooni suuruse trahvi.

Hetkel kuum