Eesti Infokeskus saatis laiali 1000 jõulutervitust

ÄP 30. märts 2004, 00:00

Eesti Info Keskus ostis oma 1181 infotelefoni klientidele ja partneritele elektrooniliste jõulukaartide saatmise teenuse sisse Eesti juhtivalt internetilahenduste valmistamise teenust pakkuvalt ettevõttelt CMA.

CMA lubas pakkuda täisteenust, st lisaks otsepostitusele ka aruandlust, kui palju ja kellele kaart saadeti. Samas esitas CMA detsembris Eesti Info Keskusele eksitava aruande, nii et ettevõte ei saanudki teada tegelikult saatmata jäänud e-kaartide hulka ja põhjusi.

Alles märtsis selgus, et detsembris ebaõnnestus tehnoloogilistel põhjustel CMA-l tuhande kirja saatmine. Nüüd tehnoloogiliste viperuste likvideerimisel jõudsid jõulutervitused kolm kuud hiljem kohale, nentis Lumiste.

Kuigi kirjad saadeti serverist, mis asub Elioni pakutavas CityNeti ühendusvõrgus, on kogu vastuse võtnud enda peale võrgu haldaja CMA.

CMA esindaja Martin Vahteli sõnul andsid nad endast parima, et normaalne olukord võimalikult kiiresti taastada. Kahtlemata võis juhtunu tekitada segadust, kuid infotehnoloogia on keerukas valdkond ning pisemate viperuste eest ei ole kaitstud ka kõige kompetentsemad teenusepakkujad, nentis Vahtel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing