Tallinn soovib Mustamäe ühiselamud võõrandada

30. märts 2004, 11:26

Abilinnapea Anders Tsahkna teeb ühisealmute omanikule Aleksei Poskatsevile ettepaneku asuda linnaga läbirääkimistesse hoonete võõrandamiseks.

Tallinna ehitisregistri andmetel kuuluvad Tallinnas Akadeemie tee 38,42,46 ja Vilde tee 90, 96 asuvad ehitised osaühingule Capital Kinnisvara. Abilinnapea Anders Tsahkna sõnul peab linn hoolitsema oma elanike eest. 'Alles eelmisel nädalal viibisid minu juures elanikud majast Akadeemia tee 46,' lausus Tsahkna, 'Elanike sõnul soovib osaühing nad alates esimesest aprillist remondi tõttu välja tõsta.'

Tsahkna sõnul peab omanik elanikele remondi ajal pakkuma juriidiliselt tõestatud vormis asenduspindu. 'Kui omanik seda ei tee, siis ta rikub seadust,' lausus Tsahkna, kelle sõnul teatas linn võimalikest tekkivatest probleemidest juba politseile. Abilinnapea sõnul ei kaota need ühiselamuasukad, kes asuvad probleemide tõttu omanikuga elama linna ajutistele sotsiaalpindadele, oma kohta linna korterijärjekorras.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing