31. märts 2004 kell 11:07

UnoX lõpetas bensiini 91 Euro müügi

Alates tänasest on UnoX tanklaketis bensiin 91 Euro asendatud uue põlvkonna bensiiniga Nitro3000.

Uus bensiin peaks vähendama mootori hõõrdetakistust ning suurendama võimsust.

?Seni on Eestis müüdud vaid mootorit puhastavate lisanditega rikastatud bensiini, meie pakume lisaks ka mootorit määrivat, ehk hõõrdetakistust vähendavat lisandit,? ütles Hydro Texaco Eesti AS tegevjuht Andres Kivistik. ?Nitro3000 vähendab bensiinikulu, suurendab mootori võimsust ja parandab kiirendust ning aitab säästa loodust.?

Nitro3000 segatakse Leedu bensiinist ja Prantsusmaa lisanditest kokku Eestis.

Uue bensiini hind on samas suurusjärgus 98 Euro hinnaga.

?Me teame, et see bensiin on kallis, isegi pagana kallis,? ütles Hydro Texaco Baltikumi peadirektor Michael Norden tänasel pressikonverentsil. ?Aga kui me selle bensiini kaks aastat tagasi Taanis müügile tõime, selgus, et 15-20 protsenti tarbijaist tahavadki natuke rohkem maksta, kui nad saavad selle eest rohkem sõidurõõmu.?

Hetkel kuum