Maksuamet: kaebame Ohtla kohtuotsuse kindlasti edasi

02. aprill 2004, 15:04

Maksuamet lubas kindlasti edasi kaevata tänase halduskohtu otsuse, mis kaudse maksustamise vaidluses mõistis õigeks ärimees Aivis Ohtla.

'Teeme seda juba sellepärast, et teada saada kohtu seisukohta millistel juhtudel maksustamist hindamise teel rakendada ja milliseid tõendeid saab selle juures kasutada,' ütles maksuameti pressiesindaja Aivar Pau. 'Meie jaoks on oluline teada saada, kuidas maksuhaldur peab käituma, kui ta peab vajalikuks 2002. aastal jõustunud maksukorralduse seaduse sätet rakendada .'

Maksuamet tegi maksuotsuse Aivis Ohtlale 17. jaanuaril 2003. Ohtla vaidlustas selle maksuameti keskaparaadis, kuid seda ei rahuldatud. Oma kaebuses esimese astme kohtus nõudis ta maksuotsuse ja vaideotsuse tühistamist.
Täna välja kuulutatud Tallinna Halduskohtu otsus rahuldas Ohtla kaebuse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing