Norma Grupp kandis suurt kahjumit

ÄP 05. aprill 2004, 00:00

AS Norma Grupp jäi eelmisel aastal väärtpaberikahjumite tõttu 134 miljoni kroonisesse kahjumisse. Norma Grupi juhatus teeb ettevõtte aktsionäride üldkoosolekule ettepaneku katta kahjum 47 miljoni krooni ulatuses reservide ja 87 miljoni eest eelmiste perioodide jaotamata kasumist. Norma Grupi omakapital pärast kahjumi mahaarvamist on 232 miljonit krooni.

Norma Grupi ettevõtetest oli eelmisel aastal ainsana arvestatavas kasumis autode turvavööde tootja AS Norma. Norma maksis eelmisel aastal 50 protsendi aktsiate omanikule Norma Grupile 53 miljonit krooni dividendideks. Tänavu maksab Norma eelmise aasta kasumi pealt suuromanikule 19,8 miljonit krooni.

Hetkeseis: Norma teenis 2003. aastal kasumit 128,3 miljonit krooni ehk 9,72 krooni aktsia kohta. Norma nõukogu teeb aktsionäridele ettepaneku maksta sel aasta dividende 66 mln krooni ehk 5 krooni aktsia kohta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing