Balti Logistika sai IATA kaubaveoagendi staatuse

ÄP 06. aprill 2004, 00:00

Agendistaatuse andmisele eelnes IATA-poolne auditeerimine, mille käigus kontrolliti töötajate teadmisi ja oskusi, finantsnäitajate aktsepteeritavust, vastutuskindlustuse olemasolu, ettevõtte tegevusprotseduuride korrektsust ning ettevõtte tausta. Auditi tulemusena kinnitati, et Balti Logistika lennutransporditeenus vastab IATA kvaliteedi- ja usaldusväärsusnõuetele.

?IATA agendi staatus annab klientidele juurde täiendavat kindlustunnet, mis omakorda kindlustab Balti Logistika positsiooni Eesti suurima lennuekspedeerijana,? selgitas Balti Logistika arendusjuht Mait Marran.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing