Kange õlle keeld viib koondamisteni

ÄP 06. aprill 2004, 00:00

Tallinnas 50 kioski omanik Aleksandr Teplov on 15. aprillil kehtima hakkava kange õlle kioskimüügi keelu tõttu sunnitud hakkama inimesi koondama. Käibe vähenemise tõttu õllemüügi piiramise korral ei teeni tema 80 müüjat enam isegi mitte alampalka välja ja osa neist tuleb tõenäoliselt koondada.

Õismäel Kullerkupu peatuses müügipaviljoni omava OÜ Paloma K juhatuse esimehe Ain Kutani sõnul moodustab õlu neljandiku paviljoni käibest, millest omakorda enamiku toob sisse just kangem õlu. Alkoholiseaduse jõustumisel jääb Kutani paviljoni praegu müügil oleva 20 õllesordi asemel alles vaid kolm.

Hetkeseis: kioskites ei müüda enam õlut üldse, ometi pole kioskid kuhugi kadunud. Tallinnas aset leidev rahvaküsitlus peab vastama hoopis küsimusele, kas lõpetada öine alkoholimüük täielikult.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing