Nukuteater teenis topeltpiletite pealt

Liis Kängsepp 07. aprill 2004, 00:00

Enim tekkis probleeme üheksandasse ritta pileteid ostnud inimestega, kuhu Linnahall oli pileteid müünud 95 krooniga, Nukuteater aga 395 krooniga.

Odavamate piletitega inimesed suunasid Nukuteatri töötajad kõige ülemisse lisaritta, kust laval toimuvat näha peaaegu ei olnud. Igale etendusele müüdi kokku topelt umbes 80 kohta, millest osa ka müügisüsteemide mitteühildumise tõttu.

?On ju selge, et me ei saa 395kroonist piletit tagumisse ritta tõsta,? ütles ASi Tallinna Linnahall peadirektor Tõnu Prööm. ?Neid odavamaid pileteid said osata ainult Linnahalliga miskitpidi seotud inimesed.? Nukuteatri juhi Meelis Pai sõnul oleksid selliseid pileteid ostnud inimesed pidanud ise arvestama, et võib tekkida segadus. Pröömi sõnul on kõik probleemid Nukuteatriga lahendatud. ?Meil juhtus lihtsalt kogemata õnnetus, süüdistada pole siin kedagi.?

Pröömist pisut erinevat juttu rääkis Linnahalli finantsdirektor Ljubov Kritoka, kelle sõnul suhtus Nukuteater oma klientidesse üleolevalt ning hoolimatult. ?Kes ostsid meie käest need 95kroonised piletid, nende kohta arvas Nukuteater, et nad võivad istuda ükskõik kus nurga taga,? sõnas Kritoka. ?Need, kes ostsid piletid kalli raha eest üheksandasse ritta, ei teadnud, mida nad ostavad, seda plastmasstooli ei tohi kalli hinna eest müüa,? viitab Kritoka sellele, et üheksas rida on Linnahallis nn manööverrida, kus tuleb istuda plastmasstoolil ja mida kunagi aktiivselt üksikmüüki ei paisata.

Pai sõnul selgitasid nad kõigile Nukuteatri kassast üheksandasse ritta piletid ostnud inimesele, et nad peavad istuma plastmasstoolil. ?Lisaks sellele, et Linnahall müüs pileteid üheksandasse ritta, andis ta välja ka kutseid helipulti,? ärritus Pai. ?Selline piletite müümine on samasugune asi, kui Nukuteatris oleks üks rida, mida müüb kohvik.? Ka ei uskunud Pai, et Nukuteatri töötajad oleksid külastajaid ebaviisakalt kohelnud. ?Nende närvid ei pidanud ju ka vastu,? sõnas Pai, kinnitades, et kõik piletiprobleemidega inimesed võivad soovi korral saada asenduspiletid septembris toimuvatele etendustele. ?Ei ole juhtunud, et kellegi ukse taha saadaksime.?

Pai sõnul on sügiseste lisaetenduste müügiks sõlmitud uus ja detailsem leping, kus on jõutud kokkuleppele, et üheksandasse ritta müüakse kallimaid pileteid, hoolimata sellest, et inimene peab istuma plastmasstoolil.

?Grease? tõi esialgsetel hinnangutel kasumit kuni 3 miljonit krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing