Selver avas täna ühe Eesti suurima köögi

Inno Tähismaa 12. aprill 2004, 14:07

Jaekaubanduskett A-Selver AS avas täna Kadaka Selveris uue köögi, mis on üks suurimaid Eestis.

Uue Selveri Köögi pindala on ligi 800 ruutmeetrit ja seal töötab üle saja inimese, vahendas Selveri esindaja.

?Senine tootmisvõimsus hakkas aina enam alla jääma igapäevasele turunõudlusele,?
põhjendas pressiteates uus köögi loomist A-Selver ASi juhataja Ain Taube. 'Uue Selveri Köögi ehitamisel lähtusime kogu keti strateegilisest eesmärgist üle Eesti laieneda. Nii lubab tootmismahtude suurendamine Selveri Köögil nüüdsest varustada valmistoiduga kuni 20 Selveri kauplust.'

Kokku valmistatakse Selveri Köögis 250 erinevat tootenimetust, mis on veerandi võrra rohkem kui valmistasid märtsis suletud kaks Selveri Kööki. Projekti koguinvesteeringuks kujunes 5 miljonit krooni. Seni oli Selveri Köögil kaks tootmisüksust - Järve Selveris ja Kadaka Selveris, omades kokku üldpinda ligi 500 ruutmeetrit.

Uudisena pakub Selveri Köök nüüdsest oma toodangut esmakordselt väljapoole Selvereid ja Tallinna Kaubamaja, varustades valmistoiduga Ülemiste Keskuse toitlustajat, selgitas Selveri Köögi direktor Eike Esse. See on Selveri Köögi jaoks uus arengusuund.

A-Selver ASi ketti kuulub kümme kauplust, millest seitse asuvad Tallinnas ja kolm maakonnakeskustes - Viljandis, Pärnus ja Rakveres. Juunist avab Saaremaal uksed Saare Selver. Selveri kett kuulub Tallinna Kaubamaja kontserni. Kett annab tööd 900-le inimesele. Ettevõtte 2003. aasta käive oli 1,2 miljardit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing