Pada ja katel - linnahall ja nukuteater

Liis Kängsepp 13. aprill 2004, 00:00

Eelmisel nädalal etendusteseeria lõpetanud Grease?i piletite ümber tekkinud segaduses sõimavad mõlemad osapooled üksteist ? Nukuteatri arvates on topeltpiletite müügis süüdi Linnahall, Linnahalli arvates ei teinud nemad midagi valesti.

Nii Linnahall kui Nukuteater müüsid Grease?i etendustele üheksanda rea välja, kuid Linnahallist ostes maksis pilet 95 krooni, Nukuteatrist 395. Linnahallist pileti ostnud inimesed pidid üheksanda rea asemel aga istuma hoopis 32. plastmasstoolidest komplekteeritud lisareas.

Mind kui tarbijat ei huvita, miks Linnahall ja Nukuteater omavahel müügitingimustes korralikult kokku ei leppinud. Mind ei huvita ka naiivne eneseõigustus, et tegelikult ei oleks Linnahall tohtinud neid pileteid oma raamatupidamisest odavamalt müüa ja üldse oli üheksas rida sellel piletil trükiviga.

Mind huvitab, kumb kahest asutusest on süüdi selles, et ma selle üheksanda rea asemel pidin enesele ootamatult istuma 23 rida tagapool ja miks minu ja paljude teistega ebaviisakalt ümber käidi. Miks ma pidin nägema vanu inimesi, kes ei saanud ümbertõstmise pärast etendusest midagi aru? Mind hämmastab mõlema osapoole reageering minu pärimisele, miks 95 krooni eest üheksandasse ritta piletid ostnud inimesed suunati ootamatult kõige viimasesse ritta.

Nii Nukuteatri kui Linnahalli juhtide suhtumisest jäi kõlama ülbe röögatus ? kulla inimene, te oleksite pidanud arvestama, et kui te nii kallisse sektorisse ostate teistest neli korda odavamad piletid, siis võib tekkida mingi jama. Või nagu ütles mulle Linnahalli finantsdirektor: ?Nende kohta, kes ostsid meie käest need 95-kroonised piletid, arvas Nukuteater, et nad võivad istuda ükskõik kus nurga taga.?

Minu meelest ei ole normaalne, et inimene peab piletit ostes paanitsema, kas tal mingit jama ei tule. Naiivne on end õigustada väitega, et kõik viimasesse lisaritta inimesed said selle eest kompensatsiooni ja kes ei saanud, ei käitunud piisavalt pretensioonikalt.

Kolmapäeval, kui Äripäevas ilmus Nukuteatri juhi Meelis Pai lubadus inimestele uued piletid anda, saatsin teatri ukse taha oma piletitega kaks noort inimest, kes saadeti sealt minema. "Aga te ju vaatasite etenduse ära," oli kassapidaja sõnum. "Kõiges on süüdi Linnahall!? Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing