EPL: Eesti Raadiot hakkab juhtima Margus Allikmaa

13. aprill 2004, 07:59

Ringhäälingunõukogu valis eile Eesti Raadio uueks juhatuse esimeheks endise kultuuriministri ja praeguse Tallinna abilinnapea Margus Allikmaa.

Viimasesse vooru ehk eilsele otsustamisele pääsesid endine Postimehe peatoimetaja ja praegu haridus- ja teadusministeeriumi pressiesindaja Urmas Klaas, Maalehe peatoimetaja Sulev Valner ning Margus Allikmaa.

?Allikmaa võitis napilt,? ütles ringhäälingunõukogu esimees Andres Jõesaar. Eesti Päevalehe andmeil võitis Allikmaa napilt Valneri ees.

Allikmaa sõnul saab tema üheks olulisemaks ülesandeks tagada kahe organisatsiooni, Eesti Raadio ja Eesti Televisiooni liitumine võimalikult valutult. ?Raadios on inimesed kartnud liitumisel kaotajaks jääda, aga tuleb teha nii, et kaotajaid poleks,? ütles Allikmaa, kes kultuuriministeeriumi kantsleri ja ministri kohal oli üks suuremaid liitumise kasuks kõnelejaid.

Varem aastaid Eesti Draamateatri direktorina töötanud Allikmaa tõdes, et on Eesti Raadio juhi kohast juba kaua mõelnud. ?Olen koolitanud end puhtalt sellise, loomingulise kollektiivi juhtimiseks,? ütles vastvalitu, kellel on 1998.-1999. aastast ka raadiotöö kogemus Trio grupis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing