Ehitusmessil osalejaid rohkem kui pinda

Liivi Tamm 14. aprill 2004, 00:00

Projektijuht Epp Sultsmanni sõnul on 13 000 m² messipinda pilgeni täis: ?Tänavu on kaetud neli statsionaarset paviljoni ja väiksemadki pinnad, osa firmasid pidi ruumipuudusel ukse taha jääma. Pinna suurus reguleerib ka osalejate arvu.?

Eesti turg ei ole kuigi suur ja seepärast on mess mõeldud äri- ja erakliendile. ?Arvestatakse ehitusturu hetkeseisu ja nõudlust,? selgitab Sultsmann. ?Pakutakse ehitusmasinaid, üldehitusmaterjale, ehituskeemiat, avatäiteid, treppe, ka mitmeid eraklientide seas populaarseid elementmaju.?

Messi pääse maksab 70 krooni, sooduspilet 40 krooni, populaarne on grupipilet, eriti kutsekoolide ehitusõpilaste seas, kes otsivad infot uutest tootjatest ja toodetest.

Tartu Näituste paviljonis on 14.?17. aprillini avatud Tartu Maamess, kus infot ja nõu saab nii põllu- ja metsamasinate kui ka agrokemikaalide kohta.

Tartu Näituste juhataja Alo Pettai sõnul on maamess Baltikumi suurim selleteemaline mess. ?Tänavu osaleb 198 eksponenti, lisaks 5000 m² sisepinnale püstitasime 1000 m² suuruse telgi, et eksponendid ära mahuksid. Välipinda on 30 000 m²,? kirjeldab Pettai. ?Seoses Euroopa Liitu astumisega oodatakse abirahade liikuma hakkamist ja põllumajandustemaatika kogub seeläbi üha enam huvilisi. Paralleelselt toimub ka metsanädal, ka see tõmbab messile tähelepanu.?

Kolmapäeval algab suur metsamasinate töö demonstratsioon Tartu lähedal Tiksoja metsas, messi ametlik avamine toimub neljapäeval.

Messi pääse maksab 50 krooni, sooduspilet 30 krooni, perepilet 80 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing