Sool ja konservid olid julgeolekuvarus alles

14. aprill 2004, 17:53

Riigireservi julgeolekuvaru kontrollimisel tuvastati, et sool ja konservid olid alles.

Põllumajandusminister Ester Tuiksoo korraldusel kontrolliti eile üle riigireservi julgeolekuvarusse arvatud soola ja konservide kogused ning hoiutingimused. Kontrolli teostanud komisjon mingeid puudujääke ei tuvastanud, teatas põllumajandusministeerium.

Põllumajandusministeeriumi haldusalas läbiviidud riigi julgeolekuvarude inventuur on sellega lõpetatud. Inventuuri tulemusel leiti julgeolekuvaru puudujääke Rakvere Viljasalves, kus oli puudu rohkem kui 13 tuhat tonni teravilja, millest enamuse moodustas rukis ja AS Tamsalu Veskite hoiukohas, kus oli puudu rohkem kui 300 tonni nisu. Ülejäänud hoiukohtades praegu vilja olemasoluga probleeme polnud.

Eelmise aasta lõpus avastati erikontrolli käigus, et ka Jõgeva viljahoidlast oli kadunud riigireservis olnud vilja.

Hiljemalt 1.maiks tuleb ministeeriumil esitada Vabariigi Valitsusele kokkuvõte läbiviidud inventuuride tulemustest ning teha ettepanekud toiduainete julgeolekuvaru pidamise, hoidmise ja kontrollimise nõuete kehtestamise kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing