14. aprill 2004 kell 7:42

Eesti Telekom: meie aktsia ülikallidus on Karlberg?i isiklik seisukoht

Eesti Telekomi sõnul on Kenneth Karlbergi väide, et Eesti Telekomi aktsiaid TeliaSonera hetke ülikalli hinnaga ei osta, viimase isiklik seisukoht.

8. aprilli 2004. aasta Äripäevas väitis TeliaSonera Norra, Taani ja Balti riikide president Kenneth Karlberg, et TeliaSonera ei osta Eesti Telekom aktsiaid hetke ülikalli hinnaga (126,58 krooni aktsia kohta 7. aprillil 2004. a.).

Kalberg ei kommenteerinud, millise hinnaga TeliaSonera oleks valmis Eesti Telekomi aktsiaid omandama ja teistele aktsionäridele ülevõtmispakkumist tegema, teatas Eesti Telekom Tallinna börsile.

Samuti ei kommenteerinud Karlberg võimalikke arenguid käesoleva aasta maikuus, mil TeliaSonera ja Eesti riigi vaheline aktsionäride leping lõppeb. Väljaostmispakkumise tegemine sõltub Eesti Telekomi aktsia hinnast börsil.

Kommentaariks Äripäeva artiklile teatame, et tegemist on Karlberg?i seisukohaga. Eesti Telekomi puudub täpsem informatsiooni TeliaSonera ja Eesti riigi vaheliste läbirääkimiste ja võimaliku ülevõtmispakkumise kohta.

Eesti Telekomi aktsia sulgus eile Tallinna börsil 123,45 kroonil.

TeliaSonerale kuulub 48,9% Eesti Telekomist.

Hetkel kuum