Täpsustus Äripäevas ilmunud artiklile

19. aprill 2004, 00:00

15. aprilli Äripäeva arvamusküljel ilmus Eesti Kinnisvara Hindajate Ühingu (EKHÜ) juhatuse aseesimehe Veronika Ilsjani vastukaja ?Äripäeva konkurss tekitab hämmeldust?. Selles artiklis kritiseeris Ilsjan Äripäeva korraldatud mainekaima kinnisvaramaakleri ja kinnisvarahindaja valimist. Konkursi tulemused ilmusid 12. aprilli Äripäevas.

Ilsjan väitis oma kommentaaris, et EKHÜ-le oli Äripäeva konkursi võitnud hindaja Virgo Laansoo nimi täiesti tundmatu ning Laansoo ei kuulu ligi 100-liikmelisse ühingusse ega umbes 80 kutselise hindaja sekka.

Tegelikult oli see väide ebaõige. Virgo Laansoo võeti EKHÜ liikmeks käesoleva aasta veebruaris toimunud EKHÜ juhatuse koosolekul ning Laansoo liikmeks võtmist toetas sellel koosolekul ka EKHÜ juhatuse eseesimees Veronika Ilsjan.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing