Peeter Raidla • 19. aprill 2004 kell 11:23

Homsest alustavad Kuivastu ja Virtsu sadamas tööd välikassad

Saaremaa Laevakompanii teatel saab alates homsest osta Kuivastu-Virtsu praamiliinile pileti välikassadest, Rohuküla sadamas alustab välikassa tööd 4. mail.

Saaremaa Laevakompanii klienditeenindusjuhi Anu Lombi sõnul lisab seesugune piletimüügi korraldus eelkõige operatiivsust, mis suvehooajale iseloomuliku suureneva nõudluse tõttu väga vajalik on. 'Selline suvine piletimüük on toiminud juba aastaid, möödunud aastal lisasime uuendusena eriti suure nõudlusega päevadel, näiteks suurürituste või pühade aegu, ka liikuvad piletimüüjad,' rääkis Lomp.

Aprilli algusest läksid kõik Saaremaa Laevakompanii hallatavad parvlaevaliinid üle tihedamale kevadhooaja sõidugraafikule, 1. aprillil alustas uut hooaega ka Triigi-Sõru liin. Suvisele sõidugraafikule lähevad Kuivastu-Virtsu liin 1. juunil, Rohuküla-Heltermaa ja Rohuküla-Sviby liin 31. mail ning Triigi-Sõru liin 1. juunil.

Hetkel kuum