Kasulik link

ÄP 20. aprill 2004, 00:00

Infosüsteemide valmistaja BV NET pakub tarkvarapaketti, mis sisaldab integreeritud programme Ladu, Hangete Juhtimine, ABC-analüüs. Esimene aitab oma varusid juhtida ja saada ülevaadet kaupade liikumisest ühes või mitmes laos, lisaks haldab laoseisu ja lepinguid ning arvestab müüki. Hangete Juhtimine illustreerib varude planeerimist graafiliselt, et paremini vältida ajalisi lünki ja kattumisi, lisaks aitab jälgida tellimusnumbreid ja tarnemarsruute.

ABC-analüüs on instrument varude, klientide ja tarnijate paremaks juhtimiseks, enimmüüdavate toodete väljaselgitamiseks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:22
    Otsi:

    Ava täpsem otsing