Tallinna laevuke upub?

Aili Sandre 21. aprill 2004, 00:00

Kui seni kritiseeris Reformierakond Tallinna koalitsiooni ?lõtva rahapoliitikat? n-ö mitteametlikult - endise abilinnapea Rein Langi suu läbi, siis nüüd paistab asi ametlikumaks muutuvat. Esmalt abilinnapea Andres Tsahkna murelik jutt esmaspäeval TV3s, et linn on sotsiaalvaldkonna ees miljoneid võlgu, ja eile ka teise abilinnapea, Peep Aaviksoo väitlus keskerakondlasest linnapea Edgar Savisaarega Postimehe vahendusel. Ju on Tallinna laevuke juba nii tugevas kreenis, et Reformierakonnal hakkas kiire koalitsioonipartnerist distantseerumisega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:22

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing