Tiandra vaidlustas kohtus minister Atoneni jaanuarikuise käskkirja

21. aprill 2004, 15:39

Tiandra Shipping Ltd on esitanud Tallinna halduskohtule kaebuse, milles nõuab ministri käskkirja tühistamist, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Tiandra nõuab majandus- ja kommunikatsiooniministri 16. jaanuari 2004. a. käskkirja ('Avalik liinivedu reisiparvlaevadega Heltermaa-Rohuküla ja Kuivastu-Virtsu parvlaevaliinidel' pakkujate kvalifitseerimine ja pakkumiste tagasilükkamine) tühistamist punkti 2 osas, millega lükati tagasi Tiandra Shipping Limited pakkumine.

Kaebuses tunnistab Tiandra Shipping Limited vigu oma pakkumises, kuid leiab samas, et nende iseloom polnud piisavalt suur takistamaks ostjal arvutada välja tegelikke reiside hulka.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister lükkas oma 16. jaanuari 2004.a käskkirjaga tagasi AS Tallink, AS VLF, Tiandra Shipping Limited ja Väinaliinid OÜ pakkumised, kuna nende ettevõtete poolt esitatud andmete põhjal ei olnud võimalik üheselt mõista, milline oli pakutud reiside arv. Pakkumistes esinesid erinevused kuude ja nädalapäevade lõikes reiside arvus, mistõttu olid pakkumised eksitavad.

Kohtuistung on määratud 27. augustiks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing