HP uus sülearvuti laiutab DVD-formaadis ekraaniga

Kaido Einama 22. aprill 2004, 00:00

Reisile võtta on seda Hewlett-Packardi (HP) sülearvutit üsna tülikas. Proovisin temaga jalutada läbi linna ? käsi väsib pikema aja peale ära seda üle 3,5 kilo kaaluvat seadet koos üllatavalt suure laadijaga kaasas kandes. Laadija on pea kaks korda suurem kui mõnel kergema klassi sülearvutimudelil.

Disainis leidub nx9110-l retroelemente, mis toovad tagasi 80ndate elektroonikadisaini ? alumiiniumpinnad ja must plastmass loovad meeldiva kontrasti ning eristavad HP arvutit teistest praegustest sülearvutitest, jättes massiivse mulje.

Sisu kohta pole midagi ette heita, kõik on üsnagi tippklassi lähedal. Lauaarvuti protsessor nõuab ilmselt kopsakamaid gabariite, kuid see-eest pakub ta töökiirust üle 3 gigahertsi, mis mobiilsetele protsessoritele veel kättesaamatu. Soeneb see võimas protsessor samuti üsna kiiresti.

Kaasas on HP nx9110-l kombineeritud DVD- ja CD-seade, mõistagi ka sisseehitatud WiFi, Bluetoothi lähiraadiovõrk ja kõik muud vajalikud ühenduspistikud.

Graafikakaart Radeonilt on ka arvutil mängijatele mõistlike parameetritega, eelkõige aga sobib laiformaadis ekraan DVD-filmide originaalformaadis vaatamiseks.

Kuid laial ekraanil on ka kontorikasutajale mugav omadus: sealt saab näiteks vaadata kaht A4-formaadis lehte kõrvuti. Selline vaade on näiteks uuemal MS Office?il (Office 2003) ? saab vaadata ekraanilt dokumenti või raamatut nii, nagu see reaalses elus laual lahti oleks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing