Ordi taastab kaotsi läinud andmeid maailmakuulsa andmetaastaja abiga

ÄP 22. aprill 2004, 00:00

Seni taastati Eestis andmeid vaid tarkvara abil, kuid tänu uuele partnerile võib Ordi töösse võtta ka keerulisemaid rikkeid üle elanud kõvakettaid, CDsid, DVDsid, ZIP-kettaid, MO-andmekandjaid, DAT-linte või poolpüsimälusid.

Ontrack Data Recovery on andmetaastamises praegu maailmas turuliider. Ettevõte on aidanud enam kui 150 000 klienti nende kadunud või hävinud andmete taastamisel. Ontracki puhtaid ruume ja tehnikat tunnustatakse kui enim arenenuid selles valdkonnas, tehnoloogia poolest on ettevõte nii kõrgelt hinnatud, et maailma juhtivad kõvaketaste tootjad ei katkesta oma tootegarantiid pärast kõvaketta avamist Ontracki laborites.

Andmetaastamine on tavaliselt üsna kallis, näiteks võib kõvakettalt andmete kättesaamine maksma minna kümneid tuhandeid kroone.

Kuid tihti on kadunud andmete väärus nende taastamise hinnast veel mitmeid kordi kõrgem.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing