Daam koerakesega

Lennart Beat 23. aprill 2004, 00:00

Muretu rokiannusega tantsupopp on täielikult minevik. Kümme miljonit albumit müünud artist oli suur täht üle maailma, kuid kodumaal Ameerikas jäi veidi üle 150 cm pikkune lauljatar suhteliselt märkamatuks. Ja seda häälega, mille võimsus isegi Tina Turneri miniseelikule tuule alla teeks.

Värske CD teostamise juures ei jäetud enam midagi juhuse hooleks. Laulud valmisid pea eranditult suurte tähtede ihuautorite kaasabil. Dallas Austin ja John Shanks on näiteks mehed, kelle osaluseta ei valmi ükski edetabelipotentsiaaliga plaat ja Glen Ballard oli mees Alanis Morissette?i legendaarse ?Jagged Little Pilli? taga. Ric Wake palgati eraldi vokaale lindistama ja Dave Stewart teeb siin üle aastate nauditavat tööd.

Anastacia rokib viisil, mis varasema stiiliga harjunule algul liiga järsult mõjub. Möödunud aastal diagnoositud rinnavähk ja selle võidukas väljaravimine pole just lõbus inspiratsioon, kuid saatusliku tõsiduse juures pole ta hetkekski kuri. Lõpuks on eriliselt jõuline hääl saanud talle väärilised võimsad laulud, mis on kujundatud meeldima ja mis tabavad märki rohkem kui mööda panevad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing