Lidl ja Kesko Food huvituvad Saaremaast

27. aprill 2004, 11:05

Kuressaare kaubandusturu vastu tunnevad huvi nii Saksa Lidl kui Soome Kesko Food.

Kesko Food kuulab maad lisaks Saaremaal juba tegutsevale Säästu-marketile ka Citymarketi püstitamiseks, vahendas saarlane.ee ajalehte Meie Maa.

Kuressaare abilinnapea Urmas Treiel tunnistas, et mitu suurt kaubandusketti on tundnud huvi linna üldisemate arengute ning võimalike kaubanduslike positsioonide kohta. ?Neid huvitab kogu linna areng lähema kümne aasta jooksul. Kus oleks võimalik kaubanduskeskusi rajada, kuhu liigub linnas elamuehitus, millised üldisemad trendid,? selgitas ta.

Kaubandusfirmade huvi on Treieli sõnul jõudnud konkreetsete sammudeni, räägitud on võimalikest kinnistutest, kus tegutseda. Ta selgitas, et firmad on enda jaoks kaardistanud kogu linna võimalused, see puudutab nii munitsipaal-, riigi-, kui erakrunte. Milliste ettevõtetega on tegu, ei soostunud Treiel täpsustama.

Abilinnapea sõnul võivad kaubandustegevuse arendamisel kõne alla tulla nii linna Kuivastu poolne sissesõit, Ringtee piirkond, samuti Pihtla tee piirkond eelkõige seoses uute arengutega Talve tänava ning Pihtla ja Kaare tee ristmikul.

?Väga sooviks näha selle valdkonna arendustegevust Sõrve suunal linnast väljasõidul, kus golfiväljak on rajamisel. Lähiajal on tulemas ka Aia tänava pikendus, mistõttu eelistaks kaubandustegevuse laiendamist just seal näha,? märkis Treiel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing