PRIA alustas struktuuritoetuste taotluste vastuvõttu

27. aprill 2004, 16:35

Eile alustas alustas Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA) ELi struktuuritoetust taotluste vastuvõttu.

Esimesel päeval esitasid põllumehed 54 taotlust 63 miljoni krooni toetuse saamiseks.

Investeeringuteks põllumajandustootmisse on kolme aasta jooksul võimalik jagada 503 miljonit krooni toetust. Tänavu toimub taotluste vastuvõtt PRIA piirkondlikes büroodes 26. aprillist 10. maini ja 12. juulist 8. oktoobrini.

PRIA peadirektori asetäitja Katrin Noorkõivu sõnul on struktuurifondidest jagatavad investeeringutoetused sarnased varasematel aastatel jagatud SAPARDi toetustega. 'Mullusega võrreldes on laienenud toetatavate investeeringute ring ja toetuse taotlemine on muudetud lihtsamaks,' ütles Katrin Noorkõiv. 'Põllumeestel on ELi fondidest võimalik saada tuge nii loomakasvatuse kui ka põlluharimise kaasajastamiseks.'

Reedel alustab PRIA kahe järgmise struktuuritoetuse - vesiviljeluse ning kala ja vesiviljelussaaduste töötlemise investeeringutoetuste taotluste vastuvõtuga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing