ÄP Raplamaa konverentsilt saab eduvalemi ELis läbilöögiks

28. aprill 2004, 14:47

Täna Raplamaal Pirgu mõisas toimuval arengukonverentsil räägivad maakonna ettevõtjatele spetsialistid ja ministrid, kuidas euroraha koduõuele tuua.

Praegu kestval Raplamaa arengukonverentsil esineb ka regionaalminister Jaan Õunapuu, kes räägib maakonnast haridusreformi taustal ning rahandusminister Taavi Veskimägi, kelle ettekande teemaks on Eesti majanduse väljavaated.

Tolli- ja Maksuameti nõunik Sirje Pulk tutvustab muutusi maksunduses seoses Euroopa Liiduga Eesti Ühispanga Euroopa Liidu Projektide juhataja Mart Nõmper, Ühispanga Rapla kontori direktor Tõnu Sepp ning CyclePlani tegevdirektor Klaas-Jan Reincke annavad eduprojekti eduvalemi.

Konverentsi lõpetab Raplamaa TOPi edukaimate ettevõtjate autasustamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing