Börsiülevaade: homsest maksab Hansapanga aktsia alla 100 krooni

28. aprill 2004, 15:24

Hansapanga aktsia käive oli täna Tallinna börsil üle veerand miljardi krooni, börsi kogukäive oli pea 265 miljonit krooni.

Nii suur oli päevakäive viimati möödunud aasta juuni alguses, kui toimus viimast päeva kauplemine dividendiõiguslike aktsiatega. Hansapanga <GR#EE.HP>aktsia hind kerkis 2,04 protsendi 399,15 kroonini.

Täna sai viimast päeva kaubelda ka aktsiatega, millele tehakse fondiemissioon, s.t. aktsionärid saavad igale aktsiale lisaks veel 3 aktsiat. See tähendab, et homme maksab börsil Hansapanga aktsia juba alla 100 krooni.

Põhinimekirja suurim kukkuja oli Harju Elektri <GR#EE.HELEK>aktsia, mille hind langes 4,32 protsendi ehk 4,98 krooni võrra. Neist neli krooni tuleb dividendide arvelt, mida täna seotud aktsiad enam ei saa. Ülejäänud osa tuleb huvi langusest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing