EPL: Mobiilioperaatorid lubavad kliente hindadega üllatada

28. aprill 2004, 07:59

Mobiilsideoperaatorid annavad vihjamisi mõista, et peale kõnekaardi omanike võivad hinnaüllatusi sel aastal oodata ka ettevõtete lepingulised kliendid.

Radiolinja Eesti juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on lähiajal oodata uudiseid ka Radiolinja lepingulistel klientidel, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Jah, see võib tähendada ka hinnamuutusi. Plaanid on seatud esimese poolaasta sisse ning kaks kuud on seda poolaastat veel jäänud,? ütles Hiiepuu, täpsustamata, milliste muudatustega Radiolinja oma kliente üllatab. ?Kindlasti me informeerime kliente vahetult,? lisas ta.

Mis puudutab Radiolinja Zen-kõnekaarti, siis alustab ettevõte seda toetava müügikampaaniaga täna. Üleeile, mil Radiolinja kõnekaart müüki tuli, osteti seda sadakond tükki. ?Sellest ei saa mingisuguseid järeldusi teha. Põhikampaania algab meil homme (täna ? toim.),? sõnas Hiiepuu.

?Lepingulistele klientidele mõeldud hinnad on kogu aeg langenud, kindlasti on ka sel aastal oodata hinnaüllatusi,? ütles ka Tele2 kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov. ?Tele2 on siiani pakkunud oma klientidele soosaimaid hindu ning jätkame hinnaliidri positsioonil ka edaspidi. Täpsemalt on praegu vara kommenteerida, et konkurentide elu mitte liiga lihtsaks teha,? lisas ta.

ASi EMT avalike suhete juhi Kaja Pino sõnul oleneb hindade muutumine EMT klientidele turuolukorrast. ?Konkurents turul on väga terav, nii et välistada ei saa midagi,? märkis Pino.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing