Vitsut: Pärna lahkus ametist linnavara müügi kehva edenemise tõttu

28. aprill 2004, 17:03

Tallinna abilinnapea Toomas Vitsuti sõnul lahkub Aivar Pärna ametist kinnisvara müügi kehva edenemise tõttu.

Vitsut ütles, et tal on Pärna lahkumispõhjusi raske kommenteerida. 'Aivar Pärna andis eile ise lahkumisavalduse. Ta on ise olnud ka pikemat aega mures linnavara müügi edenemise pärast. Ju ta leidis, et on õige aeg, ' lausus Vitsut.

Vitsuti sõnul ei maksa Pärna lahkumise tagant otsida poliitilisi põhjuseid. Pärna kuulub keskerakonda nagu Vitsutki.

Tallinn on tänavu kolme kuuga müünud 15 miljoni krooni eest linnavara, samas näeb tänavune eelarve ette varamüügituluna 401 miljonit krooni. Mullu jäi Tallinnal varamüügiplaan täitamata, sest ei õnnestunud müüa Linnahalli.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing