28. aprill 2004 kell 7:03

Joakim Helenius on enda sõnul Baltika atsiad ära müünud

Soome-Briti investor Joakim Helenius on enda sõnul müünud ära kõik Baltika aktsiad ja on leidnud Viisnurgale suusavabrikule ostja.

Soome tabloidi Ilta-Sanomat laupäeval ilmunud intervjuus lausus Helenius, et isegi Eesti kesksuurte aktsiate hind on liiga kallis ja siinsed suurinvestorid kaaluvad investeerimist Kesk-Euroopasse. ?Just täna müüsin viimased Baltika aktsiad ja soetasin Horvaatia ravimifirmat Pliva,? kinnitas Helenius ajalehele, kust aga ei selgu intervjuu andmise kuupäev. Täna hommikuse seisuga on tema hallataval Baltic Republic Fundil endiselt 1 942 400 aktsiat ehk 35,3 protsenti Baltika aktsiatest.

Joakim Heleniuse sõnul on ta leidnud ka ostja Viisnurga suusavabrikule, aga ta ei soostunud seda nimetama. Saadava raha investeeritakse tema sõnul järelejäävasse tootmisse.

Hetkel kuum