Rakvere viljasalve juhtkonnas jätkavad endised juhid

Inno Tähismaa 29. aprill 2004, 10:43

Riigivilja kadumisega tuntust kogunud AS Rakvere Viljasalve uude juhtkonda kuuluvad endised juhid.

Nii on äriregistri andmetel alates 27. aprillist viljasalve uus juhataja Ilja Ivanov, kes oli ettevõtte juhatuse liige aastatel 1997-2000. Aastatel 1996-2000 oli Ivanov viljasalve emafirma AS Rakriks juhatuse liige ja kuni 2002. aastani ka Rakriksi aktsionär.

Rakvere Viljasalve uued nõukogu liikmed on Georgi Litvinov, Andrei Tihhonov, ja Ülari Reissaar. Kõik Rakvere kandi mehed. Samad mehed on ka viljasalve emafirma AS Rakriks juhid.

Georgi Litvinov on tunnistanud, et ta on Rakvere Viljasalve uus omanik. Ta juhib Rakvere laenukontorit OÜ Lääne-Virumaa Investeerimisgrupp. Ülari Reissaar on Rakvere Viljasalve endise juhatuse liikme Tõnu Reissaare poeg. Ülari Reissaar oli ka varem emafirma AS Rakriks juhatuse liige.

Märtsis jõudis avalikkuseni teade, et riigi toiduteravilja julgeolekuvaru hoidnud ASist Rakvere Viljasalv on kadunud kolmandik seal hoiul olnud viljast ligi 13 000 tonni ulatuses. ASi Rakvere Viljasalv tollane direktor ja üks omanikke Vladimir Semjonov tunnistas oma süüd kahju tekitamisel ja lahkus ametist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing