Kunstioksjon Vanalinna Hariduskolleegiumi heaks

Christel Karits 30. aprill 2004, 00:00

Oksjonile on oma töid andnud paljud tunnustatud eesti kunstnikud, teiste hulgas Olav Maran, Jüri Arrak, Epp-Maria Kokamägi, Juss Piho, Concordia Clar, Maria Kristina Ulas, Ruth Huimerind, Rein Kelpmann, Piret Raud, Urmas Viik, Mare Vint, Leonhard Lapin, Tõnis Vint, Sirje Eelma, Eve Kask, August Künnapu, Urve Küttner, Kai Kaljo, Siim Tanel Annus, Talvi Johani jt. Tööde alghinnad on korraldajate kinnitusel uskumatult soodsad.

Töödega on võimalik tutvuda Muusikamajas 1. mail kella 11?15 ning 5. mail kella 17st. Pildid pannakse nädal varem välja ka Vanalinna Hariduskolleegiumi kodulehele www.vhk.ee.

Oksjoni tulu läheb koos 1. mail toimuva mailaada sissetulekuga Vanalinna Hariduskolleegiumi klassiruumide remondiks ja töökodade sisustuse täiendamiseks.

Eelmistel aastatel kogutud raha eest on Vene tänav 13 keldrisse rajatud keraamika- ja metallitöökoda ning galerii. Vanade tavade vaimus on elavaks muudetud järjekordne osa meie vanast linnast. Gildis töötavad meistrid juhendavad nii lapsi kui ka täiskasvanuid ning ootavad vaatama ja osalema kõiki huvilisi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:24
Otsi:

Ava täpsem otsing