Puhkepäeva turismiuudised

ÄP 30. aprill 2004, 00:00

Saaremaa Laevakompanii teatel sõidavad alates 1. maist parvlaevad Virtsu?Kuivastu liinil tihedama sõidugraafiku järgi.

Tegemist on suveperioodile eelneva üleminekugraafikuga, mis kehtib kuni 31. maini.

1.?31. maini lisandub sõidugraafikusse Kuivastust tööpäeviti kell 23.00 ja reedeti kell 24.00 väljuv reis ning Virtsust neljapäeviti ja reedeti kell 21.00 ja kõigil nädalapäevadel kell 24.00 väljuv reis. Laupäeviti lisandub sõidugraafikusse Kuivastust kell 23.00 ja pühapäeviti kell 12.00 ning Virtsust kell 13.00 väljuv reis.

7.?9. maini toimub iga-aastane roheliste rattaretk, seekord sõidetakse Alutagusel.

Tuhanded rattasõitjad alustavad Jõhvist, esimese päevaga läbitakse 60 km: Jõhvi? Ahtme? Vasavere? Kuremäe? Permisküla? Gorodenka. Teisel päeval sõidetakse 100 km marsruudil Gorodenka? Vasknarva? Alajõe? Kauksi? Rannapungerja? Lohusuu? Avinurme? Tudulinna ja kolmandal päeval 60 km marsruudil Tudulinna? Iisaku? Mäetaguse? Jõhvi. Kokku läbitakse kahe ööbimisega 220 kilomeetrit.

Korraldajad soovitavad retkele tulijatel lasta oma ratas tehnohoolduses üle kontrollida ning hankida endale kiiver. Osavõtumaks eelregistreerimisel on õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele 275 krooni, teistele 330 krooni (koolieelikud tasuta). Stardis registreerudes tuleb maksta vastavalt 400 ja 500 krooni. Jõhvi tuleb rattaga ise kohale tulla, Tallinnast viib kohale erirong ja rattaautod, Tartust buss ja rattaauto. Auto saab jätta valvega parklasse.

Roheliste rattaretk toimub alates 1988. aastast, eesmisel aastal oli osalejaid 2400.

Itaalia odavlennufirma Volare alustas sooduskampaaniaid, kuhu kuulub ka uue Tallinna?Milano lennuliini soodustus viis eurot üks ots. Lisanduvad lennujaamamaksud.

Soodustus kehtib 13. maini, koos lennujaamamaksudega võib edasi-tagasipileti hinnaks kujuneda ca 1200 krooni.

Volare lendab Tallinnast Milano lennuväljale Orio al Serio, kust väljub ka tuntuim Euroopa odavlennufirma Ryanair.

Odav lennupilet tuleb broneerida ja selle eest ka kohe krediitkaardiga tasuda firma internetibroneerimist võimaldaval kodulehel www.volareweb.com .

2100 krooni eest saab Tallinnast LOTiga lennata Ateenasse, Berliini, Brüsselisse, Düsseldorfi, Dublinisse, Frankfurti, Hamburgi, Londonisse, Manchesteri, Moskvasse, Münchenisse, Viini, Amsterdami, Budapesti, Bukaresti, Sofiasse, Zagrebisse ja Zürichisse.

Edasi-tagasilennu hinnale Tallinnast lisanduvad lennujaamamaksud.

Soodustus kehtib 22. maini broneeritud ja müüdud piletitele, välja tuleb Tallinnast lennata enne 14. juunit 2004.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing