A, le Coq toetab jalgrattaspordikooli

30. aprill 2004, 09:49

A. Le Coq toetab CFC Jalgrattaspordikooli sel aastal 150 000 krooniga, teatas ettevõte.

Lisaks rahalisele toetusele varustab joogitootja rattakooli kogu hooaja vältel Arctic spordijookidega. 'Arctic spordijooke tarbivad paljud profiratturid, tahame seda kaubamärki nüüdsest veelgi enam rattaspordiga seostada, pannes õla alla ka noorte talentide arengule,' kommenteeris A. Le Coq juhatuse esimees Tarmo Noop. 'Mitmed Eesti profiratturid on saavutanud rahvusvahelise tuntuse ja edu, elame neile kaasa ning ühtlasi tahame anda oma panuse ka uute professionaalsete tegijate pealekasvu,' lisas ta.

Maikuust on Arctic spordijookidel Rattaklubi CFC koosseisu kuuluvate tippsõitjate Jaan Kirsipuu ja Erki Pütsepa fotod. A. Le Coq Arctic spordijoogid moodustavad ligi 75% kogu Eesti spordijookide turust. Arctic spordijookide portfelli kuuluvad greibi- ja apelsinimaitselised spordijoogid, lisaks toodi äsja turule spordivesi Arctic Sport Water.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing