CV Keskus avab täna oma tööportaali Slovakkias

30. aprill 2004, 10:34

Internetipõhine personaliotsingusüsteem CV Keskus avab täna Slovakkias oma järjekordse tööportaali CV Market Slovakia.

'On tähelepanuväärne, et Euroopa Liiduga ühinemise päevaks saame me teatada järjekordsest uue tööportaali avamisest, seekord Slovakkias' Ütles CV Keskuse ärijuht Raivo Hein, 'Sellel aastal avame ome leheküljed ka Poolas, Ungaris, Rumeenias, Bulgaarias ja Sloveenias, ettevalmistused selleks on praktiliselt lõpusirgel. Sellega oleme oma laienemise eesmärgi ka täitnud ja isegi ületanud.'

Siiani on CV Keskus tegutsenud 4 riigis - peale Läti, Leedu ja Eesti ka Tsehhi Vabariigis. CV Keskus opereerib oma välismaiseid lehti kaubamärgi CV Market all, lisaks on see ka Eesti tuntuima oksjonikeskkonna osta.ee suuromanik. Kogu grupi selle aasta käibeks on prognoosi järgi niljon eurot.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing